Innameprocedure


Inleveren via SGS en Belcar

Sinds geruime tijd voeren Belcar en SGS het transport- en innameproces uit van leaseauto’s die het einde van hun contractperiode hebben bereikt. Met het inzetten van objectieve en ervaren partijen, en het snel openbaar maken van hun bevindingen op hun website, zijn wij er van overtuigd dat wij met deze service ook in uw belang handelen. Een groot voordeel is dat de leaserijder zelf aanwezig is bij het opmaken van het innamerapport. Dit voorkomt onnodige discussie achteraf.

Wanneer een leasecontract afloopt, is het noodzakelijk om voor het einde van de contractperiode een afspraak te maken voor de inlevering van de leaseauto. SGS neemt op vraag van J&T Autolease contact op met u om zo de meest geschikte dag van inlevering vast te leggen.

De auto wordt aangeboden bij SGS voor inname of kan op verzoek van u zelf worden ingeleverd bij de afdeling Remarketing van J&T Autolease. Neem contact op via endofcontract@jentautolease.be

De leaserijder ontvangt altijd een inname rapport, dat behalve een innameformulier ook de genoteerde kilometerstand bevat, plus aantekeningen van eventuele schades. Het rapport kan na afsluiting steeds bij J&T Autolease opgevraagd worden. De normen die J&T Autolease en SGS hanteren, zijn gestandariseerd door Renta.

De Renta Norm (personenwagens)
De Renta Norm (bestelwagens)