Carmanager


Slimmer leasen dankzij een handige webtool

J&T Autolease biedt u totale controle over de manier waarop u uw wagenpark financiert en beheert. Daarbij maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Als klant hebt u daarom toegang tot een handige online tool namelijk de Carmanager. Een slimme webapplicatie die u 24 uur per dag inzicht geven in uw wagenpark en de actuele kosten. De Carmanager draagt meetbaar bij aan besparing van tijd en geld.

Om uw wagenpark te kunnen volgen is inzicht en controle nodig. Daarom hebt u als wagenparkbeheerder exclusief toegang tot Carmanager. Deze webapplicatie biedt u 24 uur per dag inzage in belangrijke factoren als boetes, schades, brandstofverbruik, milieubelasting en de actuele fiscale waarde. U kunt per bestuurder doorklikken en de status bekijken.

Wij zetten de prestaties van uw wagenpark af tegen de prestaties van alle auto’s die we op de weg hebben. Op basis hiervan geven wij u een op maat gemaakt besparingsadvies waardoor u direct inzage heeft in uw besparingspotentieel. Daarnaast heeft Carmanager een data exportfunctie naar Excel voor het maken van managementrapportages.

Ga naar de Carmanager