Onderhoud en banden


Onderhoud, bandenwissel en reparatie

Heeft uw auto bijkomend onderhoud nodig, moeten uw winter- of zomerbanden gewisseld worden of is er iets niet in orde? Neem dan contact op met de afdeling Repair, Maintenance and Tyres via telefoonnummer +32 3 544 29 60.
De technische specialisten van deze afdeling hebben direct een oplossing en kunnen u snel verder helpen.

J&T Autolease heeft speciale afspraken met merkdealers, garagebedrijven en bandenspecialisten. Bij deze bedrijven wordt u snel geholpen zodat u vlot weer onderweg bent. Deze bedrijven verrekenen de kosten met ons waardoor u niets hoeft te betalen of te declareren.

 

Bij welke bandencentrales kan u terecht ?

J&T Autolease heeft afspraken met specialisten die onze procedures goed kennen en u daarom snel en efficiënt helpen. Raadpleeg hieronder de website van onze partners voor de bandencentrale die het dichtste in uw buurt is.

 

Heeft u glasschade ?

Neem contact op met Touring Glass via 0800 95 555 of bel Autoglass Clinic op 0800 23 332 voor het maken van een afspraak. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en u de hele vooruit moet laten vervangen. Een sterreparatie is voor u in de meeste gevallen gratis, een autoruit vervangen heeft vaak gevolgen voor uw eigen risico.

In de service centers van Touring Glass of Autoglass Clinic is reparatie of vervanging snel geregeld. En beide partners zorgen voor de administratieve afhandeling, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.