Schade


Bent u betrokken geweest bij een aanrijding en is uw leasewagen via ons verzekerd, dan kan u op een eenvoudige manier online aangifte doen. J&T Autolease garandeert u een vlotte en zorgeloze opvolging.

Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk bij indien u dit wenst. Onze afdeling schade is tijdens de kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +32 3 544 29 50 of per mail. Onze verzekeringsspecialisten bieden u graag een gepaste oplossing.

Ook buiten kantoortijden

Onze telefoonlijnen staan buiten kantoortijden in verbinding met hulpdiensten waarmee J&T Autolease nauw samenwerkt. Zowel in geval van pech als in geval van schade kan u altijd op ons rekenen, 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Het telefoonnummer is: 0800 99 610.

Heeft u ruitschade?

Maak dan meteen een afspraak met één van onze partners. Neem contact op met Touring Glass via 0800 95 555 of Autoglass Clinic via 0800 23 332 voor het maken van een afspraak. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren, om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt en u de hele vooruit moet laten vervangen.

In de service centers van Touring Glass of Autoglass Clinic is reparatie of vervanging snel geregeld. En de partners van J&T Autolease zorgen voor de administratieve afhandeling, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.