Bestelwagens


J&T Autolease biedt mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Daarom is het onze missie om elke klant zoveel mogelijk bij te staan en een compleet producten- en dienstenpakket aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een compacte, middelgrote, grote of specifiek omgebouwde bestelwagen, bij J&T Autolease krijgt u altijd het beste professioneel advies gekoppeld aan een scherp tarief in combinatie met een op maat samengesteld dienstenpakket. Een bestelwagen moet immers niet alleen mobiliteit garanderen, maar ook uw werk makkelijker maken.

Mogelijkheden interieur en exterieur

Front-, side- en backbars voor een stoere uitstraling en het voorkomen van beschadigingen? Een dakdrager om grote ladingen te vervoeren? Het monteren van een trekhaak? Bij J&T Autolease behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Verder helpen wij u ook graag als het gaat om de bestickering van uw voertuig. Van eenvoudige reclamebelettering tot geavanceerde full colour prints en het compleet wrappen van uw auto, het kan allemaal.

Voor de meest optimale inrichting van uw bedrijfswagen werken we samen met verschillende gespecialiseerde partners om u een zo compleet en voordelig mogelijk voorstel te doen. Aangepaste interieurs, ladesystemen, wand- en vloerbekleding, complete bouwsystemen voor het veilig vervoeren en overzichtelijk opbergen van uw gereedschappen en materialen, u kan dankzij J&T Autolease echt alle kanten op.

Ontzorgen van A tot Z

Het ontzorgen van onze klanten zien wij bij J&T Autolease als één van onze belangrijkste taken. Daarom beschikken we over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde carrosserieherstellers, bandencentrales en servicepunten. Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw voertuigen zich precies bevinden en hoe bestuurders ermee omspringen? Dan kunt u ze laten uitrusten met een fleetmanagement systeem dat u van alle relevante informatie voorziet. Dit kan eenvoudig in het leasepakket geïntegreerd worden. Meer weten over deze en nog veel meer mogelijkheden ? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd? Contacteer onze Sales-afdeling op T +32 3 544 29 00 of stuur een e-mail naar contact@jentautolease.be.